streda 13. marca 2013

Drobné radosti

musí niekedy človek hľadať vôkol seba, aby aj počas sivých dní mal dôvod na úsmev. Tie drobnosti totiž berie často ako samozrejmosť...

A jednou takou radosťou bolo, keď MMM (môj milý manžel/muž) prišiel domov so smetným košom. Taký obyč, taký malý, taký modrý, ale nakoľko sme 5 mesiacov žili s odpadom po rôznych sáčkoch a taškách, radosť bola veliká. :) Hurá, už máme centralizovaný odpad!!! :)
A tešíme sa aj z toho, že prerábanie elektriky sa priblížilo koncu. Už je dokonca aj zapojený nový elektrický sporák. Ten pôvodný, plynový, sme dali preč, nakoľko podľa starých revízií, čo sme našli, bol zákaz používať ako trúbu na pečenie, tak aj horáky na varenie. Starý sporák a nové normy už proste nejdú dokopy. :) Ale to nevadí. Aspoň už môžeme piecť. A že novota je funkčná, sme overili hneď po zapojení, keď MMM upiekol bábovku.

...

V nedeľu sme mali milú návštevu, ktorá nám urobila radosť nielen tým, že prišla na kus reči, ale doniesla aj takúto krásnu kyticu narcisov.

Tak som konečne vyhodila tie uschnuté chryzantémy z vázy, ktoré mali svoju slávu už dávno za sebou a usadila som si novú kytičku opäť na skrinku oproti posteli, aby sme na ňu videli. Hoci, v našej pidibudi je vidieť všade odvšadiaľ. :)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem za návštevu, milé slovo a prajem príjemný čas. :)