streda 18. septembra 2013

Ja mám radosť!!!

Nie z čísel 555, 5 a po tomto príspevku ešte aj 25. (Stretlo sa naraz toľko pekných pätiek, ktoré v škole boli nežiadúce. :) )

Veľkú radosť mám z toho, že mi dnes prišiel balíček. Darček od Pavly v rámci Kvetinovej výmeny u Věrky. Taká som bola nadšená, že som sa nenechala držať ani chvíľočku v napätí a po odnesení si balíčku do izby, som ho začala rýchlo rozbaľovať. Musím sa priznať, že som dlho premýšľala, do čoho zabalím ten svoj pri odosielaní a dostala som inšpiráciu. Obrátiť naruby vianočný papier!


Že mi to nenapadlo!! Ja som premýšľala, že pozliepam rôzne A4-kové papiere. Noviny sa mi zdali trochu nevhodné...ešte by v nich našli nejakú inú adresu!!

Tieto prísne inštrukcie ma trochu zmiatli. Ale keď som rozlúštila piktogramy, bolo mi jasné, že to má pôvod už od škatule.
Ale dosť už, nie? Určite vás viac zaujíma, čo sa skrývalo v krabici.
Po vytiahnutí papierových vypchávok na mňa vykukli tri balíčky fialkovej farby.
V jednom bolo vrecúško, 


v druhom brošňa 



a v treťom ... 


- má to nejaký špeciálny názov? Pre mňa je to taká minidečka, ktorá môže buď len tak sama o sebe na okrasu, alebo pod nejakú sošku, či malý kvetináč, šálku a pod., aby sa nepoškriabal parapet, stôl atď. Budem sa báť to používať...ešte sa to zničí!!! :-o  :) 

Môj prvý, fialový set.
Prišlo mi celkom zábavné to, že je to ladené do fialova. Nedávno u nás totiž bola kamarátka a pri pohľade na jednu miestnosť, ktorá čaká na vymaľovanie, zahlásila: páni, vidím tu šedivú a fialovú! :-D No, sivú spálňu neplánujeme, ale fialová  aspoň dekoráciou už môže byť, lebo máme základ v podobe týchto doplnkov. 

Brošňa by sa mi teoreticky mohla hodiť na zimný kabát,  ale nemohla som to skontrolovať, lebo momentálne netuším, kde sa nachádza (žijeme v sťahovacorekonštrukčnom bordeli a chaose). Viem však naisto, že na čiernom saku sa bude vynímať veľmi pekne. Akurát škoda, že začína byť dosť chladno. :( 
Dečka bude tróniť niekde na stolíku, alebo komode. Už ju hmlisto vidím, ale ťažko sa to predstavuje, keď nemám potuchy, aký bude nábytok. Jedno viem isto. Spočiatku to bude nábytok typu čo kto kde našiel. :) 
No a vrecúško ... pri pohľade naň mi napadlo, že to bude geniálne "vonítko" s levanduľou, keď si urobím nejaké neprepúšťacie vrecúško, aby mi levanduľa nevypadávala. Možno by to šlo použiť aj na mobil, ale na môjho starčeka mi ho príde škoda a ešte k tomu sa mi ani doň nezmestí. :) Aj tak jeden obal mám a nepoužívam. :)

Avšak pozooooooooor! VY ste si mysleli, že to je koniec? Chachááá! To nie je všetko. Na sprievodnom lístočku bol ešte odkaz, že priložená fotka je fotená Pavlou v prírodnom parku v Rakúsku. Tak som zalovila v krabici a z obálky som vytiahla fotku v rámčeku, ktorá nám doma bude spestrovať sivé, pochmúrne dni. Nepodarilo sa mi to dobre odfotiť, lebo s bleskom tam je jeho odraz a bez blesku je to zase trochu rozmazané a sú tam moje odrazy. :)

Ach, na tú lavičku by som si rada sadla.

Pavli, som rada, že si rada. Lebo ja rada som. Veľmi Ti ďakujem, darček mi urobil naozaj veľkú radosť. Som si pripadala ako malé dieťa pod vianočným stromčekom. :)

A kajám sa, že svoj darček pre Jarmilu ešte nemám hotový. Sčasti nestíham, sčasti čakám na súčiastku a sčasti na manželov dozor pri práci. :-o Vysvetlenie bude, až to bude... :-)

Lúčim sa idúc dokončiť kečup! S mojou šikovnosťou mi to trvá už od obeda. :D :) :D Hoci...to nie je asi veľmi na smiech, ale na zaplakanie.

2 komentáre:

Ďakujem za návštevu, milé slovo a prajem príjemný čas. :)