štvrtok 17. júla 2014

Dostali

sme dary. Pred časom...až teraz sa dostávam k prezentácii.

Kvetinka tričko a my jedlosti. Z diaľav východných.

Budeme mať vanilkové hody...

Uvaríme vanilkový puding, urobíme vanilkový cukor,
poprášime vanilkovým práškom. Ujujuuuj. Zvanilkovatieme.

Škoricové kôrky sa tiež pridajú.

Čili chrumky či čo a čili papričky (nenafotené) veľmi zatiaľ nevyužijem (napokon, to dostal muž). Kvetinka by sa zbláznila. A zatiaľ sú tie čili na izolačke v mrazničke (preto nenafotené). Moje oko zhliadlo nepatrný pohyb v sáčku...reku, nekontaminujem si domácnosť hmyzáctvom...navyše...možno cudzokrajným. Aby to napokon neskončilo ako so španielskymi slimákmi. :D Prevencia musí byť!

"No comment." B-)



SUSU BUBUK SKIM :D
No a cukerlíky...ooj, dobrota. To zelené...durian...niektorí to vraj milujú, ostatní nenávidia. Je to trochu .. fuj? .. ale nehodnotím svoj pocit ako nenávisť. :D Durian je kvet, či rastlina, čo má kvet, ktorý smrdí. No...tak aj bonbón tak nejako smradľavo chutil. Musela som ho zajesť červeným cukríkom. I oranžovým. Biely som zatiaľ nedala...je to nejaký zázvor.

No a toto!!! To bola lahoda. Kúsky kokosu balené v bielej čokoláde. Ale akého kokosu. Takého, pred ktorým sa môže ten strúhaný kokos, čo sa u nás predáva, schovať. Lahoda. Škoda len, že do tak veľkej krabičky, dali tak malý sáčok:
Ehm. Sáčok zmizol. :-o :D

Návšteva s tak fajnými darmi a vyčerpávajúcim (v dobrom zmysle...akože podrobným) a zaujímavým rozprávaním o svojej dovolenke je vítaná. :D




3 komentáre:

Ďakujem za návštevu, milé slovo a prajem príjemný čas. :)