Dostala som večer chuť na niečo sladké. Sladkosti ani ovocie som nenašla, tak som si natrela chlieb s maslom a vytiahla z chladničky slivkový lekvár.
Z roku 2005!
Domáci. Bez konzervačných látok.
Vie mi niekto povedať, ako je možné, že to vydržal s nami tak dlho a nepokazil sa? Otvorený bol už minimálne pol roka, ak nie rok. (Manžel lekvárový nie je a tak si málokedy spomeniem pri príprave večere na niečo také.) Tie obchodné ovocné podivnosti, obvykle s konzervantami, plesnivejú jedna radosť. :)
A čo s tou giveaway mám v poslednom čase? No, je ich jak húb po daždi. A cenám sa nedá odolať. Tekvicová je u Andrei. Kto má rád tekvice, nech skúsi šťastie. Zamatová, trvanlivá tekvica možno čaká práve na Teba.
A čo s tou giveaway mám v poslednom čase? No, je ich jak húb po daždi. A cenám sa nedá odolať. Tekvicová je u Andrei. Kto má rád tekvice, nech skúsi šťastie. Zamatová, trvanlivá tekvica možno čaká práve na Teba.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára
Ďakujem za návštevu, milé slovo a prajem príjemný čas. :)