streda 5. marca 2014

Chobotnica

parádnica.

Keď som tak minulý týždeň mala malú nákupnú horúčku, vzala som v sekáči aj jednu flísovú mikču, že vyskúšam vyrobiť jednoduchú hračku. Návod som našla tu. A aj s rozmermi je tu. Sú aj háčkované, ale ja sa s háčkom nekamoším. Zatiaľ.
Tak na ňu padla polovica špongie. A druhá polovica padne asi/snáď niekedy v blízkej dobe na druhú chobotničku. Možno skúsim urobiť rovnako dlhé ramená. Táto ich má rôzne dlhé. A možno dám iné stužky. Ak nájdem nejaké lepšie. A ešte dačo na jej holú hlavu. Páči sa mi na originále šatôčka, prípadne urobiť zopár vláskov. Ktovie, uvidíme. A možno roľničku okolo krku, nech vieme, kde sa nachádza. :D Zvoní zvonček/roľnička pod vodou??? Som nikdy neskúšala. :-o

Dnes som sa vytrepala s foťákom na zahrádku. Aj my máme snežienky. Rastú si neorganizovane, či už v malých trsoch alebo samotársky. V podstate sa divím, že nám každú jar vykvitne aj niečo iné okrem buriny. :))

Veterný mlyn.
A to nie je všetko. Z kuchynského okna som videla aj žltý fliačik čohosi, tak som to aspoň preskúmala. Neviem, čo to je, ale škoda, že je toho tak žalostne málo. Pekný kvietok. 

A budeme mať aj čosi iné, ale musím počkať, až to vyrastie.

No a keďže hudba ma sprevádza počas dní takmer vždy, keď si to môžem dovoliť (nikoho neruším), tak pridávam, čo mi tu momentálne hrá. Kedysi v rádiu som počula spievať nejakú skupinu bez nástrojov. Žeby Acapella? Netuším už, bolo to ozaj dávno dávnuco. No a keď som sa raz dostala na jutúb a spomenula si, vyhľadala som a našla. Okrem iného aj toto. Ale pre vizuálny zážitok sa mi viac pozdáva táto verzia:

A malá/veľká myšlienka na záver, keď už máme ten pôst:

"Boh nemôže dovoliť zlo bez toho, že by ho nepretvoril vo väčšie dobro." (z knihy Prečo, Pane? od Carla Carretta)

4 komentáre:

  1. Jéé, ty jsi šikulínka.... úžasná chobotnička!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. dobrý nápad - chobotnička! škoda, že v dosahu už nás není žádné tak malé robátko, které by to ocenilo :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tá jedna už čaká, kedy vyrazím na návštevu. A druhá (v hlave) zase čaká, kedy ju urobím.
      A chobotničku ocenil aj muž. :D

      Odstrániť

Ďakujem za návštevu, milé slovo a prajem príjemný čas. :)